TRD-Trading Hungary Kft.

Cégünk meghatározó szerepet tölt be beszállítói szereplőként a hazai kereskedelmi, szolgáltató szektorban az alábbi területeken:

Mérőeszköz, - mérési tanácsadás

  • Kollégáink több évtizedes gyakorlati mérési tapasztalattal rendelkeznek. Amennyiben mérésügyi segítségre van szüksége kérem, hogy keressen meg, hogy együtt találjuk meg a választ a kérdésekre.

Mérőeszköz felügyelet

  • Vállaljuk a teljes mérőeszköz állományának szakszerű minden Vevői, ISO követelmény rendszernek megfelelő menedzselését. Mit jelent ez? A saját fejlesztésű MGauge mérőeszköz menedzselő szoftverünk segítségével akár mi akár Ön is naprakészen az ISO, Vevői előírásoknak megfelelően tudja menedzselni a mérőeszközeit, eszközeit. Bővebb információt a következő linken olvashat erről

Mérőeszköz kereskedelem

  • Vevőink széleskörű igényeinek megfelelően mérőeszközök, szerszámok, anyagvizsgálati berendezések és segédanyagok széles termékskáláját forgalmazzuk. Jellemzően közvetlenül, külföldi gyártóvállalatok képviseletét látjuk el, biztosítva hogy áraink és szolgáltatásaink minél kedvezőbbek és egyediek legyenek. Képvislet gyártóink

Mérőeszköz javítás, átalakítás

  • Vállalunk mérőeszköz javítást, átalakítást rövid határidővel

Egyedi mérőeszköz, készülék gyártás

  • Vállaljuk egyedi készülékek, szerszámok, befogószerkezetek gyártását, javítását rövid határidővel.

Kalibrálás, hitelesítés

  • Vállaljuk mindennemű mérőeszköz szakmai felügyelettel történő akkreditált kalibrálását, hitelesítését belföldön és külföldön is. Tekintettel a Kalibráló Laboratóriumokkal ápolt szoros kapcsolatra a mérőeszközök vizsgálatát nagyon rövid határidővel, kedvező áron, szakmai felügyelettel tudjuk bonyolítani, így biztosítjuk a vizsgálatok megbízhatóságát.

Krimpelési technológia

Tisztatér technológia - por és részecskeszámlálók

Anyagvizsgálati berendezések, segédanyagok kereskedelme

  • TOP TECH (anyagvizsgálati segédanyagok: csiszolópapír, vágókorong, gyémánttárcsa, vágótárcsa, vágógép, csiszológép, mintaelőkészítő berendezés, polírozó berendezés, kiöntőgyanta, vákuumos előkészítő) Anyagvizsgálati berendezések, segédanyagok kereskedelme

Egyszeri illetve állandó bérmérés, vizsgálat

  • Amennyiben csak egyszeri vagy akár folyamatos bérmérésről, vizsgálatról van szó, akkor megszervezzük akár akkreditált körülmények között is a méréseket.

Fémforgácsfeldolgozás, brikettálás, környezetvédelem

Kollégáink több évtizedes gyakorlati mérési tapasztalattal rendelkeznek. Amennyiben mérésügyi segítségre van szüksége kérem, hogy keressen meg az elérhetőségeinken, hogy együtt találjuk meg a választ a kérdésekre.

Kapcsolatfelvétel

Küldje el kérdését, felvetését, vagy akár igényét, és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

TRD Kft, 2017 Minden jog fenntartva