Tolómérők

Microtech tolómérők

Microtech tolómérőkA MICROTECH® tolómérők gyártása 2004-től kezdődik. A MICROTECH tolómérők 100% -ban kalibráltak, és MICROTECH laboratóriumi vagy ISO 17025 szerinti tanúsítvánnyal rendelkeznek. Ezek a tolómérők maximális mérési tartománya 0-4000 mm, max. 600 mm tartományú fogakkal, 5, 10, 20, 50 μm felbontással.

A MICROTECH® 18 különböző féle tolómérőt gyárt különböző méretű mérőpofa hosszal a ISO 9001: 2008 BVQI. minőségirányítási rendszer szerint

A metrológiai vizsgálatok eredményei alapján a MICROTECH® tolómérőket az oroszországi és ukrajnai mérőeszközök kormányzati nyilvántartásába illesztették be, és Ukrajnában a LEGJOBB TERMÉKJEGYZÉK kapta.

2015-ben a MICROTECH új szabadalmaztatott tolómérőket vezet be:

A magas precíziójú digitális tolómérő 5 mikronos felbontással rendelkezik, az erőszabályozás mérő modulja (8-15 N) jelzőablakkal rendelkezik. Ez lehetővé teszi a 10 μm -es pontosságot a 300 mm-es tartományban (4 szer jobb, mint a DIN szabvány).

Digitális tolómérő vezeték nélküli adatkimenettel (beépített Bluetooth 4LE modul). Lehetőséget ad a mérési eredmények Windows PC-re vagy Androidra történő átvitelére.

Minden MICROTECH® digitális tolómérő csatlakoztatható PC-hez vagy az Android-eszközhöz. A MICROTECH szoftver digitális mérőeszközökkel való összekapcsolákor dolgozhatunk statisztikai üzemmódban, kalibrálási üzemmódban, geometriai üzemmódban stb.

A MICROTECH® tolómérők nagy pontosságúak és technológiai eszközökkel rendelkeznek, optimális áron és az ukrán építésnek köszönhetően biztosított az európai minőség és megbízhatóság.

Kapcsolatfelvétel

Küldje el kérdését, felvetését, vagy akár igényét, és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

TRD Kft, 2017 Minden jog fenntartva